meni

NA ZLATI BOBEN PRIHAJA PRVI ČLOVEK MEDNARODNO NAGRAJENE MARKETINŠKE IN TEHNOLOŠKE SILE

25
jul.
2024
Domov / 
Novice / 
NA ZLATI BOBEN PRIHAJA PRVI ČLOVEK MEDNARODNO NAGRAJENE MARKETINŠKE IN TEHNOLOŠKE SILE

Oder Zlatega bobna bo gostil Guya Wieynka, globalnega izvršnega direktorja skupine AnalogFolk Group in predsednika One-Channel Drum žirije. Guy je strokovnjak za rast agencij in izkoriščanje digitalnih kanalov za doseganje merljivih rezultatov! Od leta 2019 vodi mednarodno rast pri agenciji AnalogFolk, leta 2021 pa je prevzel vodstvo tudi kot izvršni direktor skupine AnalogFolk Group, napredne marketinške in tehnološke sile, ki naročnikom in družbi utira pot v pametnejšo prihodnost. Skupina je sestavljena iz podjetja Mindworks, ki je specializiran za digitalne transformacije, AnalogFolk, ki se ukvarja s strategijami in kreativnimi pristopi blagovnih znamk, ter podjetja Untold Fable, ki skrbi za produkcijo vsebin, tehnologije in avtomatizacije (z roboti).

Na odru Zlatega bobna bo osvetlil ustvarjalni talilni lonec vzhodne Evrope. Ob praznovanju raznolikosti regije, Guy poudarja pomen dvigovanja glasov z vsega sveta. Ne zamudite in prisluhnite njegovemu strastnemu pozivu k inkluzivnosti v umetnosti ter transformativni moči kreativnosti za ustvarjanje svetlejše prihodnosti!Oder Zlatega bobna bo gostil Guya Wieynka, globalnega izvršnega direktorja skupine AnalogFolk Group in predsednika One-Channel Drum žirije. Guy je strokovnjak za rast agencij in izkoriščanje digitalnih kanalov za doseganje merljivih rezultatov! Od leta 2019 vodi mednarodno rast pri agenciji AnalogFolk, leta 2021 pa je prevzel vodstvo tudi kot izvršni direktor skupine AnalogFolk Group, napredne marketinške in tehnološke sile, ki naročnikom in družbi utira pot v pametnejšo prihodnost. Skupina je sestavljena iz podjetja Mindworks, ki je specializiran za digitalne transformacije, AnalogFolk, ki se ukvarja s strategijami in kreativnimi pristopi blagovnih znamk, ter podjetja Untold Fable, ki skrbi za produkcijo vsebin, tehnologije in avtomatizacije (z roboti).

Na odru Zlatega bobna bo osvetlil ustvarjalni talilni lonec vzhodne Evrope. Ob praznovanju raznolikosti regije, Guy poudarja pomen dvigovanja glasov z vsega sveta. Ne zamudite in prisluhnite njegovemu strastnemu pozivu k inkluzivnosti v umetnosti ter transformativni moči kreativnosti za ustvarjanje svetlejše prihodnosti!