meni

WEBSI: AGENCIJA 101 PONOVNO DIGITALNA AGENCIJA LETA

19
sep.
2024
Domov / 
Novice / 
WEBSI: AGENCIJA 101 PONOVNO DIGITALNA AGENCIJA LETA

Naziv digitalna agencija leta si je že drugo leto zapored priborila Agencija 101. Ob prejemu nagrade so povedali: »Naziva Websi Naj agencija leta smo se zelo razveselili. Z letošnjim, pa je to že peti naziv za nas, na kar smo izjemno ponosni. Vedno se trudimo razvijati relavantne digitalne rešitve in vsebine, ki so osrednji del integriranih kampanj in tako lahko poteka komuniciranje bolj povezljivo čez različne oglaševalske kanale.«

Naj naročnik je podjetje Spar Slovenija, Julija Somrak, kreativna direktorica v DROM agency, pa je postala naj digitalka leta. Najboljša digitalna kampanja je Cocktin projekt »Iz česa je tvoje mesto?« podjetja Atlantic Grupa in agencije DROM agency, projekt z najboljšo uporabniško izkušnjo pa je »Z izboljšanjem uporabniške izkušnje online sklepalnega procesa do povečanja prodaje« Zavarovalnice Triglav. Projekt z najboljšo vsebino je »Maš to!« Zavarovalnice Sava in agencije LunaTBWA, naziv najboljše oblikovanega projekta pa je prejel projekt Sparov Jedilnik.ai (Spar Slovenija in Agencija 101). Nagrado za najboljšo uporabo podatkov je prejel projekt »DRAJV zemljevid – inovativna uporaba podatkov za izboljšanje prometne varnosti« Zavarovalnice Triglav. Ekipa »Začičerikaj« Agencije 101 pa je v Argetinem izzivu osvojila naziv Mladi digitalci 2024.

Iskrene čestitke tudi vsem ostalim članom SOZ: AV Studio, Mastercard Slovenija, McCann Ljubljana, Media Publikum, Renault Slovenija, Podravka, Kotányi, bold.group, Rubikon GRAL, Shift, Futura DDB, Sonce.net, Petrol, A1 Slovenija, Povem, Lidl Slovenija!

Več...